dimecres, 31 de juliol del 2013

Llàgrimes de cendra

Divendres passat, 26 de juliol de 2013, qualque cosa no va anar bé per la zona nord-oest de la illa de Mallorca. Tot apuntava al principi, a la crema de rostolls d’un home major, que es despistà. Ara han donat força a la versió d’un home que decidí fer una barbacoa el diumenge, i que el dilluns, va voler llançar les cendres… Sigui com sigui, el que ha estat, és un desastre…

Llàgrimes de cendra. De Puigpunyent a Capdeià

Durant els dies de crema, de fredat, ràbia i impotència he optat, un cop ja no eren tan presents les flames, per mirar de fotografiar allò que ha estat un poc al meu abast, i així com millor he sabut i pogut.


   





Carretera Andratx - Capdeià_Incendi Serra Tramuntana from mrm0906


Resulta del tot imprescindible retre homenatge a la tasca feta per tots els serveis que han intervingut en l'extinció de l'incendi. Cal no oblidar, tampoc, totes aquelles persones que, anòniment, han posat a l'abast de qui ho ha necessitat, la seva ajuda i tota la seva generositat. Jo només els hi puc fer arribar amb aquestes fotografies:




Val a dir que tot i els anys que duc per Mallorca, la Serra de Tramuntana continua essent un paradís per descobrir, i ben segur que per tornar a redescobrir una i altra vegada. Ara més que mai, és l'hora de llevar-se la mar de cendres dels ulls i, entre tots, posar-mos en marxa per girar aquesta truita que ens han cremat.



Per acabar, l’alegria de la setmana: guaitar a Sa Dragonera. Encara és viva


2 comentaris:

  1. Molt bona feina i un espai virtual ben dissenyat; enhorabona !!!
    Ara a seguir creant i divulgant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pere! Em fa molta il.lusió poder compartir-ho amb tots els que volgueu fer un tomb per la vida.... Una abraçada

      Elimina

Qualsevol comentari que trobeu oportú fer, sempre sempre serà agraït!
Cualquier comentario que encuentres oportuno hacer, ¡¡siempre será agradecido!!